Streckkod System 

 

Streckkod System är ett kompetensföretag vars affärsidé är att erbjuda produkter och tjänster för informationshantering och automatisk dataregistrering till professionella användare.


Vi har varit verksamma inom branschen sedan 1978 och har kunder runt om i Sverige och Norden inom bland annat lager/logistik, detaljhandel, transportsektorn, industri och tillverkning, hälso- och sjukvård och offentlig sektorVi är genuint kvalitetstänkande med korta leveranstider, öppenhet och flexibilitet.

 

Vårt breda nätverk av leverantörer är ledande tillverkare av utrustning för informationshantering där vi tillsammans marknadsför dagens och framtidens lösningar. I våra lösningar finns kompletta streckkodssystem, streckkodsläsare, streckkodsskrivare, etiketter, etikettservice, mjukvaror, handdatorer och kvalitetskontroll för streckkoder.


Vi vill fungera som din partner med lösningar som omfattar allt inom streckkoder, vi kompletterar din kunskap med vår kunskap. Våra kunder återfinns i en mängd olika branscher, men har en sak gemensamt, upptäckten att informationshantering och Auto ID är lönsamt. 

 

Nyckelpersoner

Mikael Rönnerblad

Säljare

Rikard Stålklinga

Säljare

Mikael Laestander

Säljare

Sennita Bemnet

Säljare

Christian Romero-Hamrin

VD

Robert Gustafsson

Marknadschef

Per Flood

Servicechef

Babak Meigoly

Administration

Dorota Mourad

Ekonomiansvarig

 

Varmt välkommen till oss på: