Vi på Streckkod System AB erbjuder en rad olika tjänster till våra kunder.

Hos oss kan ni beställa streckkodsoriginal, en hjälp till den som inte är van att beställa streckkodsoriginal. Vi tillhandahåller etikettservice med ett mycket brett sortiment av etiketter i ett stort antal material, färger och utföranden med anpassade häftämnen. Tack vare vår kompetens och mycket långa erfarenhet inom streckkodssymbologi och grafisk produktion kan vi erbjuda konsultation där verifiering av symbolkvalité efterfrågas. Vi erbjuder även erbjuder finansiering och lösningar för många av de produkter vi har i vårt sortiment.

 

 

Products as a service

Kan det bli enklare? Låt oss på Streckkod System ta hand om din utrustning så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi konfigurerar, säkerställer uppgraderingar, bevakar löpande kvaliteten på din hårdvara, finansierar och erbjuder den rätta hårdvaran, skräddarsydd för din verksamhet.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

 

 

Läs mer.png

 

Fler tjänster

Streckkods original

Unika digitala streckkoder

Streckkodsoriginal

Etikett tryckeri

Skräddarsydda etiketter 

Etikettryckeri

Konsult tjänster

Expertkonsultation

Konsultation

Finansiering

Behåll likviditeten och bli effektivare!

Finansiering & hyra

 

Paketlösningar

Streckkod System tillhandahåller en rad lösningar för att ge våra kunder den funktion de efterfrågar som t ex lagerapplikationerorderregistreringinventeringin- och utleveransuthyrninginventarie- och ronderingssystem och mycket mer. Kontakta oss gärna för en dialog kring era funderingar så sätter vi ihop en skräddarsydd lösning för just era behov.

 

Skräddarsydda lösningar

Har du speciella krav eller komplexa utmaningar i din verksamhet , tveka inte att kontakta oss så kan vi sätta ihop en skräddarsydd lösning anpassad efter just dina behov!

 

Kontakta_Oss_CTA_Streck.jpg