Streckkod System 

 

Vår affärsidé är att erbjuda produkter och tjänster för informationshantering och automatisk dataregistrering till professionella användare. Sedan 1978 har vi varit en pålitlig aktör inom branschen och har framgångsrikt betjänat kunder i Sverige och Norden. Vi ingår numera i en företagskoncern och vår långa närvaro på marknaden har möjliggjort starka partnerskap och en omfattande kundbas över hela regionen.

 

 

Sortiment & Tjänster

Vi har ett brett sortiment artiklar med produkter inom informationshantering som t ex etikettskrivare, etiketter och färgband, handdatorer och tablets, streckkodsläsare, tablets och truckdatorer, applikatorer, mobila arbetstationer, programvaror, applikationer och RFID lösningar. Vi kan även trycka alla sorters olika etiketter i både små som stora upplagor i vårt etikettryckeri. Du kan även beställa streckkodsoriginal, dvs. unika digitala streckkoder till dina förpackningar och emballage. Vi erbjuder även olika serviceavtal, finansiering och hyra samt olika paketlösningar för din verksamhet.

 

Kunder

Våra kunder verkar inom bland annat lager och logistik, butik och detaljhandel, transportsektorn, industri och tillverkning, hälso- och sjukvård och offentlig sektor. Vi har ett brett sortiment artiklar med produkter inom informationshantering. Vi är genuint kvalitetstänkande och vi vill se till att alla våra kunder får ett personligt och professionellt bemötande. 

 

 

Leverantörer

Vi samarbetar nära med ett omfattande nätverk av marknadsledande leverantörer som är specialiserade på att tillverka avancerad utrustning för effektiv informationshantering. Genom dessa strategiska partnerskap strävar vi gemensamt efter att leverera både dagens och framtidens innovativa lösningar. Genom att dra nytta av den senaste teknologin och expertis från våra leverantörer kan vi säkerställa att våra kunder får tillgång till högpresterande och pålitliga produkter och tjänster som möter deras unika behov. 

 

 

Vår målsättning

Vi vill fungera som din partner med produkter och lösningar som omfattar allt inom streckkoder och informationshantering. Vi kompletterar din kunskap med vår kunskap och prioriterar snabb och personlig service. 

 

Vårt motto: ”Att överträffa förväntningarna med ett leende på läpparna”

 

 

Nyckelpersoner

 

Mikael Rönnerblad

Säljare

Sennita Bemnet

Säljare

Mikael Laestander

Säljare

Paula Arias

Ekonomiansvarig

Christian Romero-Hamrin

VD

Robert Gustafsson

Marknadschef

Per Flood

Servicechef

Babak Meigoly

Administration

Leo Rönnerblad

Bark Boss

 

Kontakta_Oss_CTA_Streck.jpg

 

 

 

Varmt välkommen till oss på: