Om oss 

 

Streckkod System är ett företag vars affärsidé är att erbjuda produkter och tjänster för informationshantering och automatisk dataregistrering till professionella användare.

Vi har varit verksamma inom branschen sedan 1978 och har kunder runt om i Sverige och Norden inom bland annat lager och logistik, butik och detaljhandel, transportsektorn, industri och tillverkning, hälso- och sjukvård och offentlig sektor. Vi har ett brett sortiment artiklar med produkter inom informationshantering som t ex handdatorer och tablets, streckkodsläsare och scanners, etikettskrivare, etiketter och färgband,  mobila arbetsstationer och programvaror. Vi är genuint kvalitetstänkande och vi vill se till att alla våra kunder får ett personligt och professionellt bemötande. 

Vårt breda nätverk av leverantörer är marknadsledande tillverkare av utrustning för effektiv informationshantering där vi tillsammans levererar dagens och framtidens lösningar.

Vi vill fungera som din partner med produkter och lösningar som omfattar allt inom streckkoder och informationshantering. Vi kompletterar din kunskap med vår kunskap och prioriterar snabb och personlig service.
 

 

Nyckelpersoner

Mikael Rönnerblad

Säljare

Rikard Stålklinga

Säljare

Mikael Laestander

Säljare

Sennita Bemnet

Säljare

Christian Romero-Hamrin

VD

Robert Gustafsson

Marknadschef

Per Flood

Servicechef

Babak Meigoly

Administration

Dorota Mourad

Ekonomiansvarig

 

Varmt välkommen till oss på: