Låt oss trycka dina etiketter

 

Vi hjälper dig att trycka alla sorters olika etiketter i både små som stora upplagor! Vi har erfarna och kompetenta experter inom etikettdesign med gedigen erfarenhet inom grafikindustrin. Vi utnyttjar moderna maskiner för att effektivt producera både små och stora etikettupplagor inom snäva tidsramar och till konkurrenskraftiga priser. Om du önskar assistans med etikettutformningen kan du även vända dig till vår design- och originalavdelning, där vi är redo att assistera dig i skapandet av den optimala etiketten för dina specifika behov. Vi ser fram emot att stödja dig med alla dina behov gällande etiketter!

 

Kontakta_Oss_CTA_Streck.jpg

 

 

 

Marknadens bästa tryckeri

 

Hos oss har du fullständig frihet att skapa anpassade etiketter som passar perfekt för ditt företags behov och krav. Oavsett om du behöver etiketter med streckkoder, unik text, logotyper, bilder eller löpande nummer. Självklart med valmöjlighet i svart/vit eller färg, vi har mängder av alternativ att erbjuda.

 

Om du önskar assistans med etikettutformningen kan du även vända dig till vår design- och originalavdelning där vi är redo att assistera dig i skapandet av den optimala etiketten för just dina specifika behov.

 

Du behöver ju dessutom inte oroa dig för själva utskriften. Vi tar hand om hela utskriftsprocessen åt dig. På så sätt kan du fokusera på ditt företags kärnverksamhet medan vi levererar högkvalitativa etiketter som uppfyller just dina exakta specifikationer. 

 

 

 

Etiketter som håller över tid, i alla väder

 

Vi har olika varianter av etiketter som passar inomhus eller utomhus med krav att klara väder och vind, extrema temperaturer, kyla, kemikaliespill, utsättas för tuff mekanisk påverkan, fästa på ojämna eller välvda ytor. Etiketten kanske ska tåla flera av dessa krav under flera års tid. Det finns etikettmaterial som kan användas på platser med hög och låg ytenergi, glas, olika typer av metall med varierande ytbehandlingar mm. Vi stoltserar med ett imponerande och mångsidigt sortiment av etiketter som sätter standarden för hållbarhet och beständighet. Våra etiketter är ingenjörskonst i sin bästa form och är utformade för att överleva de mest ogästvänliga miljöerna och utmaningarna. Våra etiketter mest tåliga etiketter står emot extrema väderförhållanden, kemikalier och fukt. De är även speciellt utformade för att motstå skadlig påverkan av solljus, vilket säkerställer att din viktiga information förblir tydlig och läsbar under lång tid. Oavsett om du behöver etiketter för utomhusanvändning, kemisk märkning eller någon annan krävande applikation, kan du vara säker på att våra etiketter levererar överlägsen prestanda.

 

 

 

 

Kortfakta

 

Produkttyp: etiketter & dekaler (självhäftande)

Färg: svart/vit eller färg

Material: papper, polyester, polyester, polyetenen, vinyl mm

Häftämnen: permanent, avtagbara eller anpassat för applikationen.

Mediainnehåll: streckkoder, text, symboler, logotyper, serienummer

Antal: små till stora upplagor

Övrigt: många olika standardformat, möjlighet till  specialformat mot stanstillägg

 

 

 

 

 

 

 

 

Experter på allt inom etiketter

 

Vi på Streckkod System har varit verksamma sedan 1978 och är experter inom etiketter och produktmärkning. Vi arbetar endast med marknadens ledande leverantörer och har alla viktiga produkt-certifieringar och utbildar oss kontinuerligt för att hela tiden bli ännu bättre och kunna erbjuda dig som kund den bästa servicen! Vårt främsta mål är att förenkla och effektivisera märkningsprocesserna för företag inom en mängd olika branscher. Vi besitter en omfattande kunskap om allt gällande etiketter som material, limtyper och hållbarhet mm. Vi förstår att varje företags behov är unikt och vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen. Vi vill att du ska få en god och trygg upplevelse genom hela processen att hitta rätt etiketter för just dina behov och krav.

 

 

Kontakta_Oss_CTA_Streck.jpg