Zebra etikettskrivare & skrivare

Skrivare från Zebra i en rad olika modeller för utskrifter i olika volymer av etiketter för olika verksamheter och miljöer. En etikettskrivare från Zebra används för att skriva ut olika typer av etiketter för märkning inom många olika branscher.
Oavsett din verksamhet så har Zebra lösningen för dig med oöverträffad prestanda. En etikettskrivare från Zebra kommer snabba upp dina arbetsflöden och effektivisera din verksamhet.

 

Till produkterna Streckkod.png

 

 

Till produkterna Streckkod.png

 

Professionella etikettskrivare & printers från Zebra

Skrivare och printers från Zebra, en av marknadens ledande tillverkare. Driftsäkra med högsta kvalitet säkerställer skrivarna från Zebra effektiva arbetsprocesser och är en säker och trygg investering för ditt företag och verksamhet i många år framöver. 

 

Fördelar med skrivare från Zebra

Zebra tillverkar extremt pålitliga och driftsäkra skrivare med hög kapacitet. Vi har ett stort sortiment av skrivare från Zebra vilket ger stora valmöjligheter för dig och ditt företag att hitta en anpassad skrivare till just din verksamhet. Använd gärna vår filterknapp här på hemsidan för att göra ett personligt anpassat urval baserat på just dina krav och kriterier.

 

Olika typer av printers och skrivare från Zebra

Etikettskrivare

Professionella etikettskrivare från Zebra som är anpassade för en mängd olika verksamheter och branscher. Finns i en mängd olika modeller och varianter för utskrifter av små till stora volymer av etiketter.

 

Mobila skrivare

Bärbara skrivare för mobila utskrifter av etiketter och kvitton. Mindre men robusta skrivare som är anpassade för mobila användare så som t ex transportchaufförer, parkeringsvakter, elektriker, hantverkare, lagerpersonal mfl. som behöver skriva ut kvitton eller mindre etiketter ute på fältet.

 

Professionell support inom Sverige

Vi erbjuder erbjuder installationshjälp, service- och underhållstjänster på etikettskrivare från Zebra. Specialist-service av Zebra Technologies skrivare. Kontakta oss för mer information.

 

Frågor och svar

Vad har Zebra för olika typer av etikettskrivare?

Zebra erbjuder en mängd olika etikettskrivare i olika modeller och varianter så som mobila etikettskrivare, bordsskrivare, mellanklasskrivare, industriskrivare, inbyggnadsskrivare mm.

 

Vilka främsta utskriftstekniker finns det på Zebra skrivarna?

Det finns två olika typer av utskriftstekniker som används av Zebra. DirektTermo (DT) där skrivhuvudet värmer etikettmaterialet direkt, detta är då värmekänsligt och färgas av etikettskrivarens skrivhuvuds värme. Den andra tekniken som används av etikettskrivare kallas för TermoTransfer (TT). Med termotransfer teknik har man ett färgband (termotransferband) i etikettskrivaren som värms av skrivhuvudet och i sin tur då avger färgmaterial på etiketten som i detta fall inte är värmekänslig.

 

Har Zebra även förbrukningsartiklar?

Zebra tillverkar inte bara skrivare utan tillhandahåller självklart även förbrukningsartiklar. Vi har ett stort sortiment av Zebras förbrukningsartiklar här på vår hemsida. Använd gärna filterknappen för att göra ett urval anpassat efter just din skrivare.