Däcketiketter

Här hittar du vår omfattande samling av däcketiketter, perfekta för användning både på bildäck, i bilverkstäder och däckhotell. Våra bildäcksetiketter är framtagna med fokus på hållbarhet och användarvänlighet för att möta de krav som ställs vid olika förhållanden, särskilt väta och kyla.

9 Produkt/er
Arrow icon

Information om våra däcketiketter

Vidhäftning

Våra däcketiketter är utrustade med extra starkt klister för säker fästning på däckets yta. Det bidrar till att etiketten håller sig på plats under olika förhållanden och temperaturvariationer. 

 

Material

Våra däcketiketter är tillverkade av tåliga material som kan stå emot påfrestningar från både väta och kyla och säkerställer att etiketterna förblir läsbara och intakta även under tuffa förhållanden.

 

Färger

Våra bildäcksetiketter finns i en mängd olika färger för att underlätta organisering och identifiering. En tydlig och lättläst märkning är fördelaktigt för en effektiv hantering av däcklagret. Specialdesignade etiketter för användning vid transport av däck hjälper till att spåra och organisera däcken under både transport och lagring. 

 

Storlekar

Vi erbjuder ett brett sortiment av däcketiketter i en mängd olika storlekar för att passa alla typer av däck och användningsområden. Oavsett om du behöver etiketter till personbilsdäck, lastbilsdäck eller specialdäck så har vi etiketterna till dig.

 

Fördelar med våra däcketiketter

Underlättar lagring, hantering och transport av däck genom en tydlig märkning med färgkodade etiketter. Vårt extra starka klister säkerställer att etiketterna sitter på plats och förblir läsbara över tid. Olika färger och storlekar ger dig möjlighet att anpassa etiketterna efter just dina specifika behov. Utforska gärna vårt stora sortiment och kontakta oss gärna om du har unika behov.