Etiketter för skrivare

Här hittar du ett brett sortiment av etiketter på rulle eller falsade på låda. Vi erbjuder en mängd olika dimensioner, material och utskriftstekniker så som direkttermo, termotransfer, bläckstråle, laserskrivare och termisk överföring. Vi kan även specialproducera kundunika lösningar vid behov. Vi erbjuder etiketter från de ledande varumärkena.

1014 Produkt/er
Arrow icon

Etiketter på rulle eller ark

Etiketter på rulle för termotransfer och direkttermoskrivare. Otryckta självhäftande etikettrullar för påtryck med egen etikettskrivare. Stor sortering av lagerformat. Material: papper, polyester vit och silver. Olika häftämnen: permanent, avtagbara, fryshäftämne.

Etiketter på ark för laserskrivare. Otryckta självhäftande arketiketter för påtryck med egen laserskrivare. Vi lagerför över 200 olika etikettformat. Material av högsta kvaliteten för att garantera problemfri utskrift. Material: matt och glättat vitt eller färgat papper,

polyester vit, silver, gul och transparent. Olika häftämnen: permanent, avtagbart och fryshäftämne.

Etiketter med tryck i små, medel eller stora upplagor. svart-vita eller färg. Printade, flexotryckta eller digitaltryckta. Enligt allmänna försäljningsvillkoren kan antalet levererade etiketter avvika +/- 10% mot beställd kvantitet.

 

Etiketter från ledande varumärken

Vi har ett stort sortiment etiketter från de ledande varumärkena som t ex Zebra

 

Små och stora etiketter

Vårt sortiment av etiketter finns i många olika storlekar och dimensioner. På vår hemsida hittar du en filtreringsknapp där du enkelt själv kan filtrera och göra ett eget urval.

 

Beställ etiketter till företaget

Beställ snabbt och enkelt etiketter till ert företag. Vi har bra priser och snabba leveranstider!

 

Vanliga frågor om etiketter

Vad ska man tänka på när man väljer variant av etikett?

Det är viktigt att du tar reda på hur etiketten skall användas dvs. i vilken miljö skall den användas? Ska den användas inomhus eller utomhus? Ska den sitta under lång eller kort tid? Vilken typ av skrivare skall användas? Det är viktigt att ta reda på om den ska skrivas ut med direkttermo eller termotransfer. Använd gärna vår filtreringsknapp på hemsidan för att lättare kunna göra ett urval som är anpassat för just dig.

 

Rulle eller ark?

Det som vanligast avgör om du ska välja ark eller rulle är typen av skrivare som ska användas samt antal utskrifter. Om man har en vanlig kontorsskrivare brukar ark vara det vanligaste medans rulle oftast är mer anpassat för lite större professionella etikettskrivare.

 

Vilket material ska jag välja på etiketterna?

Det beror lite på hur du ska använda etiketten och i vilken miljö. Frågor du bör ställa dig är i vilken miljö de ska användas? Inomhus eller utomhus? Ska den klara av fukt, väder, vind, kyla, värme eller extremt solljus? Det är viktigt att du väljer en etikett som är anpassad för den verksamhet som den är tänkt att användas i.

 

Vad ska jag välja för storlek på etikett?

Det är viktigt att du anpassar storleken på etiketten för din etikettskrivare. Vi har en mängd olika storlekar och dimensioner i vårt stora sortiment och om du är osäker så kan du använda filterknappen på vår hemsida för att enkelt kunna göra ett urval anpassat för just din etikettskrivare.

 

Varför ska jag välja Zebraetiketter?

Zebra tillverkar marknadsledande utrustning och förbrukningsartiklar inom Auto-ID och informationshantering och deras etiketter håller högsta branschstandard och tillverkas i en mängd olika material och storlekar. Kolla gärna in deras sortiment här på vår hemsida.