08-650 05 15 LOGGA IN
Till kassan
Icon Streckkod.se  /

Epson

Epson är en av de största tillverkarna av kvittoskrivare i världen. I sitt sortiment har de ett brett utbud av kvittoskrivare och mobila kvittoskrivare. De erbjuder även flera modeller av färgetikettskrivare.

Bild på ColorWorks CW-C6000 för breda färgetiketter

ColorWorks CW-C6000 för breda färgetiketter

Skrivaren ger stor flexibilitet att skriva ut etiketter med färg och denna bläckskrivare erbjuder även möjlighet till extra breda etiketter. Den har en etikettbredd på 215mm. Den skriver ut på olika material som matt eller blankt papper, transparanta syntetetiketter, skriver även på plastbelagda material, eller på förstansade etiketter som har rätt ytbestrykning.C6000 serien använder separat färgpatroner vilket ger mer ekonomi i utskriften.

» Mer information
Bild på ColorWorks TM-C3500 för färgetiketter

ColorWorks TM-C3500 för färgetiketter

Stor flexibilitet till minsta möjliga kostnad. Den stationära etikettskrivare TM-C3500 från Epson är en bläckstråleskrivare för tryckning av färgetiketter. Klarar av kraven och skriver ut på olika material som matt eller blankt papper, transparanta syntetetiketter, skriver även på plastbelagda material, eller på förstansade etiketter som har rätt ytbestrykning. ColorWorks TM-C3500 är avsedd för etiketter, biljetter och prislappar med en bredd på 30 till 112 mm. Tack vare sina fyra separata färgpatroner är utskrifter på Epson TM-C3500 särskilt ekonomiskt.

» Mer information
Bild på Epson ColorWorks C7500 Industriskrivare

Epson ColorWorks C7500 Industriskrivare

Epson ColorWorks C7500 Industriskrivare för färgetiketter. Snabb etikettskrivare för färgutskrift med hög kvalité, upplösning max 4800 x1200 dpi, för foton och etiketter med bilder text och streckkoder. Etiketterna blir med rätt material vattenfasta och reptåliga. Etikettdesign program medföljer.
Färgskrivare x? milijoner färger. Upplösning verklig 600 x 1200 dpi. Färgpatroner 4 st CMYK

» Mer information
Bild på Epson TM-T88V TM-T88VI kvittoskrivare

Epson TM-T88V TM-T88VI kvittoskrivare

Epsons enormt populära kvittoskrivare är en tystgående driftsäker skrivare för volymapplikationer. TMT88V har en oöverträffad installationsbas och är en av världens mest sålda kvittoskrivare. Den senste serien av den mycket populära skrivaren heter TM-T88VI.
TM-T88V har utskriftshastighet på 150mm/sekund och TM-T88VI upp till 350mm/sek. Epson skrivaren ärenkel att installera och hantera vid tex byte av kvittorulle. Printern levereras med inbyggd sax och som tillbehör finns fäste för väggmontering.

» Mer information
Bild på Skrivarpaket Litet

Skrivarpaket Litet

Här presenteras utvalda etikettskrivare för de mindre volymerna där det behövs en liten och smidig skrivare för utskrift av etiketter på lager och i produktion. Bordsskrivare med möjlighet till olika standard tillbehör. 

» Mer information
Bild på Skrivarpaket Mellan

Skrivarpaket Mellan

I segmentet mellanskrivare presenteras skrivare som är avsedda för lite större volymer av etiketter, plats finns för större etikettrullar och de har en robustare plast- och stålkonstruktion. Modellerna kan även användas i inbyggda lösningar som enklare applikatorlösningar (beroende på modell)

» Mer information
bg