Opticon

Från starten 1976, för över 40 år sedan, har Opticon varit ett av de första företagen i världen som specialiserat sig på tillverkning av streckkodsläsare. På den tiden var streckkodsskanning en revolutionerande ny teknik som användes för att identifiera information var som helst. Lagerhantering, kapitalförvaltning, orderplockning; alla dessa discipliner gjorde stora framsteg vad gäller effektivitet tack vare Opticons streckkodsläsare.

Internationell leverantör

Från detta banbrytande stadium har vi utvecklats till en internationell leverantör av ett brett utbud av 1D- och 2D -skanningslösningar; inklusive skannrar för försäljningsställen , robusta mobila enheter och Bluetooth-skannrar i fickstorlek . Dessa innovativa svar på praktiska krav på arbetsplatsen har fått vår närvaro att expandera till över 65 länder.

Vårt uppdrag

Skanna, koppla upp och kommunicera är de tre verben som beskriver vår verksamhet. Från skannerenheter till elektroniska hylletiketter, alla våra apparater utgör länken mellan teknik och den fortsatta efterfrågan på information. Med andra ord; vi skannar, ansluter och kommunicerar, så som vi gör affärer.

Dessa tre ord representerar också vår mentalitet. Kännetecknande för Opticon är förmågan att se och höra våra kunders behov, och att koppla dem till den bäst lämpade lösningen på ett transparent och flexibelt sätt.

Pålitlig partner

Som ett resultat har tusentals företag identifierat Opticon som en pålitlig partner. Vi producerar pålitliga identifieringsanordningar, men alltid med insikten att de bara är ett medel för att uppnå ett mål. Vår verkliga produkt är förmågan att se och höra våra kunders behov och att förse dem med den bästa lämpliga lösningen för praktik i verkligheten.

 

Tänker alltid på nya lösningar

Detta i kombination med en flexibel och transparent verksamhet definierar oss som ett företag. Från de tidiga dagarna när vi gjorde ett stort inflytande med vår automatiska identifieringsutrustning fram till idag, tillhandahåller vi nya lösningar för elektroniska hylletiketter och digital skyltning. Vi har bevisat att professionalism och engagemang fortfarande värderas på en mycket konkurrensutsatt marknad.

Opticon är en världsomspännande familj av företag som består av OPTO Electronics (Japan), Opticon Sensors Europe BV (Nederländerna) och Opticon Inc. (Nordamerika).

Produkttillverkningen sköts genom vårt japanska kontor, OPTO Electronics Co. Ltd., som använder en stor ISO-certifierad produktionsanläggning. Opticon Sensors Europe BV är det europeiska huvudkontoret som betjänar marknader i Europa, Sydamerika, Afrika, Australien, Mellanöstern och Asien. Ett nätverk av 17 försäljningskontor över hela världen ger omfattande kundsupport och personlig assistans. Huvudkontoret för Opticon, Inc. ligger i Renton, Washington och betjänar kunder i USA och Kanada.

Kvalitetsstandard

Opticon fortsätter att leverera nya lösningar i kombination med den senaste teknologin och fokusera på att leverera högkvalitativa produkter.

Opticon tillverkar sina produkter i ISO 9001-certifierade anläggningar och följer internationella standarder för kvalitet, säkerhet och miljöskydd.

 

Produkter från Opticon

Streckkodsläsare

Handdatorer

Digitala hyllkantsetiketter

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om Opticons hyllkantslösningar.

Applog certifierad partner

✔ Vi har tillgång till Opticons kompletta sortiment.

✔ Vi erbjuder service och support.

✔ Vi får alltid tillgång till deras senaste produktlanseringar.

Kontakta oss

Senaste nytt- ringscanner Opticon RS-3000

Arrow icon