08-650 05 15 LOGGA IN
Till kassan
Icon Streckkod.se  /

Evolis

Evolis levererar skrivare och lösningar för utskrift av kort, plastkort. De har ett brett soriment av skrivare och mjukvara för att deisgna och skriva ut kort.

Bild på Evolis Avansia Trycker utfallande plastkort

Evolis Avansia Trycker utfallande plastkort

Kombinationen av avancerad teknik och användarvänlighet ger Evolis produkter en kvalitet, flexibilitet och snabbhet som är svår att matcha!

Evolis Avansia erbjuder utmärkt utskriftskvalité och har till skillnad från många andra plastkortskrivare en upplösning på hela 600dpi och retransfer teknik. Avansia ger möjlighet till att skriva ut på olika material, kan skapa detaljer som gör det svårare att kopiera korten och skriver även ut på hela kortet (utfallande tryck) där vanliga skrivare lämnar en tunn vit rand i kanten.

» Mer information
Bild på Evolis Badgy-200 liten plastkortsskrivare

Evolis Badgy-200 liten plastkortsskrivare

Badgy-200 är perfekt när man ska skriva ut ett mindre antal kvalitativa plastkort. Den är mycket enkel att installera och komma igång med. Badgy-200 är kompatibel med både PC och Mac, plastkortskrivaren levereras med Badge Studio® designmjukvara, 4-färgsband och 100 stycken vita plastkort. Kostnadsfritt bibliotek av passande mallar finns tillgängligt på badgy.com, där man kan personifiera kortet, lägga till namn, logotype, foto/bild och streckoder m.m.

Lämplig för små utskriftsvolymer. Exempel på användningsområden är ID-kort för skolor, företagskort, medlems- och lojalitetskort, event och besöksbrickor.

» Mer information
Bild på Evolis Edikio

Evolis Edikio

Edikio lösning för snygg, enkel och kostnadseffektiv pris- och innehållsmärkning inom livsmedelförsäljning, restauranger, hotell för frukostbuffeer osv. Paket med anpassad mjukvara, kortskrivare, typsnitt för dekorativa utskrift, kort och färgband godkända för användning vid livsmedel.

» Mer information
Bild på Evolis Primacy

Evolis Primacy

Evolis Primacy, ny plastkortsskrivare som ersätter Evolis Pebble 4. För enkelsidig eller dubbelsidig utskrift av fyrfärgskort eller monokroma kort med ypperlig utskriftskvalitet. Interface USB och Ethernet, finns i 2 färger  vit med /röd front eller vit med blå front.

 

Välj tillbehör som MAG-kodning och Duplex-kit. Skrivaren är förberedd och dessa kan enkelt monteras.

» Mer information
Bild på Evolis Zenius för utskrift av plastkort i färg

Evolis Zenius för utskrift av plastkort i färg

Zenius är en helhetslösning för att skriva ut högkvalitativa enkelsidiga kort, i svartvitt eller färg, och har teknik för att koda kort, enstaka eller i batch körningar, för en mängd olika tillämpningar: färg eller svart tryck, personal ID kort, passerkort, betalkort, medlemskort, lojalitetskort, med flera ...

Evolis Premium Suite ®, är en ny programvara som är navet i alla nya Evolis skrivare.

» Mer information
bg