Mobila skrivare

Bärbara skrivare för mobila utskrifter av etiketter och kvitton. Mindre men robusta mobila och portabla skrivare som är anpassade för mobila användare så som t ex transportchaufförer, parkeringsvakter, elektriker, hantverkare, lagerpersonal mfl. som behöver skriva ut kvitton eller mindre etiketter ute på fältet. Vi har ett stort sortiment från de ledande tillverkarna som t ex Zebra, TSC och Honeywell.

67 Produkt/er
Arrow icon

Portabla skrivare för flera yrken

Wearable etikettskrivare från Zebra, Honeywell och TSC. Perfekta till den mobila arbetaren ute på fältet som behöver åtkomst åt snabba utskrifter som t ex transportchaufförer, parkeringsvakter, elektriker, hantverkare, lagerpersonal mfl. Fungerar också bra för pack och plock, distribution för leveransbekräftelse, detaljhandel mm.

 

Mobila skrivare från kända varumärken

Vi arbetar med marknadens ledande tillverkare av portabla mobila skrivare så som t ex Zebra, Honeywell och TSC. De säkerställer bra kvalitet och hög driftsäkerhet och erbjuder lösningar till en mängd olika branscher och verksamheter. 

 

Vanliga frågor om mobila skrivare

Varför välja en portabel etikettskrivare?

En liten och smidig etikettskrivare är fördelaktigt i många yrken som kräver snabba utskrifter av etiketter eller kvitton ute på fältet. Perfekt för dig som är verksam som t ex parkeringsvakt, elektriker, lagerarbetare eller bara behöver en lätt, smidig och ergonomisk lösning i din verksamhet.

 

Kan jag använda dem utomhus?

I vårt sortiment hittar du många modeller som är tåliga och ruggade och anpassade för användning i de flesta tuffa miljöer. Utskrifterna sker oftast trådlöst.

 

Vilken utskriftsteknik används?

Det vanligaste är att man använder direkt-termiska etiketter för att få ned totalvikten som i slutändan ger bättre ergonomi och användarvänlighet.

 

Kan man ansluta en mobil skrivare till en handdator eller mobiltelefon?

a, det är möjligt att ansluta en bärbar etikettskrivare till en handdator eller mobiltelefon. Många bärbara etikettskrivare stöder trådlösa anslutningar som Bluetooth, Wi-Fi eller NFC (Near Field Communication) som gör det möjligt att ansluta enheten till fördelaktigast en handdator eller surfplatta.

För att ansluta en bärbar etikettskrivare till en handdator, bör du kontrollera att både enheterna stöder samma trådlösa teknik. Sedan behöver du parkoppla enheterna genom att följa anvisningarna som medföljer etikettskrivaren. Efter parkopplingen kan du använda en app på din handdator för att skriva ut etiketter med din bärbara etikettskrivare.

Detta gör det enkelt och bekvämt att skriva ut etiketter på språng och kan vara särskilt användbart för personer som arbetar inom logistik eller detaljhandeln, där snabb och enkel märkning av kollin eller varor är viktigt.

 

Är det lång batteritid på mobila skrivare?

Batteritiden på mobila skrivare kan variera beroende på modell och användning. Generellt sett är de flesta mobila skrivare utformade för att klara av flera timmars drifttid på en enda laddning. Batteritiden kan påverkas av faktorer som antal utskrifter, användning av trådlösa funktioner och andra inställningar på enheten. Det är viktigt att välja en mobilskrivare som passar dina behov och krav på batteritid. Om du kommer att använda skrivaren under längre perioder utan tillgång till eluttag kan det vara en god idé att välja en modell med längre batteritid. Det kan också vara en bra idé att ha en extra laddare eller ett extra batteri tillgängligt för att säkerställa att du alltid har tillräckligt med ström när du behöver skriva ut dina etiketter eller kvitton.