Professionella etikettsskrivare

Etikettskrivare för professionellt bruk, vi har allt från mobila skrivare till avancerade industriskrivare. Kontakta oss om du behöver hjälp med att installera en applikator för dina etiketter.

547 Produkt/er
Arrow icon

Etikettskrivare

En TermoTransfer etikettskrivare (TT) kan alltid också skriva på DirektTermoetiketter (DT) medan en etikettskrivare avsedd för enbart DirektTermo (DT) inte kan skriva med färgband.

Utskriftsupplösning på etikettskrivare

Beroende på modell av etikettskrivare kan man välja mellan olika upplösningar för utskrifterna och på skrivhuvudet.

De flesta industriapplikationer är anpassade för utskrift med en etikettskrivare som har en upplösning på 200 dpi ( kallas ibland också för 203 dpi eller 8 dot ). Det är därför inte alltid som en högra upplösning på etikettskrivaren ger en bättre utskrift. Den högre upplösningen 300 dpi ( 12 dot ) på en etikettskrivare kan vara fördelaktig då man skriver ut mycket små etiketter eller bilder. Vid utskrift av 2D koder som PDF417, Data Matrix och Maxi Code kan det också vara motiverat med en högre upplösning. Det finns också vissa etikettskrivare som kan fås med ytterliggare högre upplösning på 400 dpi och 600 dpi, dessa etikettskrivare används i speciella fall då man har mycket höga krav på upplösningen.