Kvittorullar till din verksamhet

Kvittorullar för kvittoskrivare med direkttermo teknik för användning som kvittorullar i kassaapparater och kvittoskrivare. Brett sortiment av kvittorullar anpassade för en mängd olika verksamheter och branscher. Vi erbjuder bra priser och snabba leveranser.

20 Produkt/er
Arrow icon

Kvittorullar för företag och verksamheter

Vi erbjuder ett stort sortiment av olika typer av kvittorullar för en mängd olika verksamheter och branscher som t ex butiker, detaljhandel mfl.

 

Kvittorullar i miljövänligt material

Alla våra kassa- och kvittorullar är miljövänliga och Svanen-märkta och är fria från bisfenol.

 

Kassarullar i olika storlekar

I vårt sortiment har vi kvitto- och kassarullar i en mängd olika storlekar och dimensioner. Vi erbjuder kassarullarna i bredder mellan 50-102 mm samt ytter-diameter 36-150 mm. Använd gärna filterknappen här på vår hemsida för att göra ett eget urval baserat på just dina behov.

 

Vanliga frågor om kvittorullar

Vad är thermopapper och hur fungerar det?

Thermopapper är den vanligaste typen av kvitto- eller kassarullar och det innebär att själva färgen är inbyggd i själva pappret.

 

Vad ska jag välja för dimension på min kassa- eller kvittorulle?

Vi erbjuder en mängd olika dimensioner av kvitto- eller kassarullar i vårt stora sortiment, vi har dimensioner och bredder mellan 50-102 mm samt ytter-diameter 36-150 mm. För att enkelt själv kunna göra ett urval baserat på dina behov så kan du enkelt använda filterknappen här på hemsidan.

 

Är kvittorullarna miljövänliga?

Alla de kassarullar vi erbjuder är Svanen-märkta och miljövänliga och är fria från bisfenol.

 

Hur länge håller kassarullarna?

Alla de kvittorullar vi har i vårt breda sortiment är väldigt tåliga och är arkivbeständiga upp till 5 år.