Kringutrustning till skrivare

Kringutrustning till skrivare, till exempel upprullare, applikatorer m.m.

35 Produkt/er
Arrow icon

Externa upprullare för etikettskrivare.

Upprullaren rullar upp etiketterna på rulle efter utskrift. En extern upprullare kan kombineras med valfri etikettskrivare. Upprullaren placeras i linje med etikettbanan framför etikettskrivaren. Flera modeller av upprullare finns som stödjer olika etikettbredder samt kan rulla upp olika stora rullar.

En upprullare för etiketter är ett tillbehör som underlättar hanteringen då man gör batchprintningar av större mängder etiketter och önskar dessa upprullade på en etikettrulle efter utskriften. En extern upprullare ger stor flexibilitet då den enkelt kan flyttas mellan olika skrivare.

Etikettdispenser

En etikettdispenser förenklar arbetet med att ta bort etiketten och frigöra den från sitt bärpapper ( kallas också liner ).

Den i förväg utskrivna etikettrullen placeras i en etikettdispenser för att där automatiskt skilja etiketten från sitt bärpapper ( liner ). En etikettdispenser kan snabba upp arbetet med att applicera etiketter betydligt genom att man enkelt kan ta den fördispenserade etiketten och applicera den direkt utan att först behöva dela den från sitt bärpapper. När etiketten är tagen från en etikettdispenser matas automatiskt nästa etikett fram och görs klar för användning. Etikettdispensrar finns för olika storlekar ( bredder ) på etikettrullen. en etikettdispenser används standalone och laddas med en etikettrulle med färdigtryckta / skrivna etiketter.