BarTender Cloud

BarTender Cloud representerar en banbrytande SaaS-lösning (Software as a Service) inom etikettmärkning, och den är skapad för att erbjuda en flexibel, kraftfull och användarvänlig plattform för skapande, hantering och utskrift av etiketter. Det som gör denna nästa generations lösning unik är dess förmåga att fungera var som helst och när som helst, utan att kräva ytterligare IT-infrastruktur eller resurser.

 

Utformad som en separat produkt från BarTender-programvaran, eliminerar BarTender Cloud behovet av att installera och underhålla lokal IT-mjukvara och hårdvara från Seagull Scientific Inc. Detta gör det till en idealisk lösning för organisationer som strävar efter att standardisera och centralisera sin etikettutskrift från olika platser, inklusive externa leverantörer eller partners. En betydande fördel är att allt kan styras smidigt från BarTender Cloud, vilket ger företag en intuitiv och kraftfull plattform för att effektivt hantera sina märkningsbehov.

 

Denna innovativa lösning riktar sig särskilt till företag och organisationer som föredrar att undvika lokal installation av hårdvara och mjukvara samt har begränsade IT-resurser. Genom att använda BarTender Cloud kan användarna dra nytta av en enkel och robust märkningslösning utan att behöva oroa sig för att upprätthålla en omfattande IT-infrastruktur internt.

För befintliga BarTender-programvarukunder erbjuder BarTender Cloud flexibilitet och skalbarhet. Den möjliggör tillfällig, säsongsbetonad eller oplanerad ökning av utskriftsvolymer utan att kräva betydande tillskott av IT-resurser. BarTender Cloud integreras sömlöst med befintlig BarTender-programvara och möjliggör sömlös övergång mellan molnet och lokala lösningar.

En annan betydande fördel är BarTender Clouds förmåga att skriva ut till vilken skrivare som helst, vilket ger användarna friheten att välja den mest lämpliga utskriftsenheten för deras specifika behov. Detta ger en ökad flexibilitet och effektivitet när det gäller att möta olika utskriftsbehov inom organisationen.

Sammanfattningsvis erbjuder BarTender Cloud en framstående lösning för företag som strävar efter smidig etikettmärkning och dess flexibilitet, användarvänlighet och skalbarhet positionerar den som en ledande SaaS-lösning på marknaden.

 

 

 

Varför BarTender Cloud?

  1. Etikettdesign i molnet 

  2. Skriv ut var som helst

  3. Lättanvänt

  4. Förberett för integrering

  5. Integrera med valfri affärsapplikation

  6. Standardisera utskrift av etiketter

  7. Förenkla och effektivisera etiketthanteringen

 

 

BarTender Cloud Specifikationer

 

Höghastighetsutskrift:

Snabb utskrift från stationära och mobila enheter.

Enkel Etikettdesign:

Skapa kompatibla etiketter utan designkunskap.

Befintlig Etikettdataanslutning:

Anslut till befintlig data för ökad noggrannhet och spårbarhet.

Sömlös Integration:

Integrera problemfritt med befintlig teknik.

Central Hantering:

Hantera säkerhet, användare och system centralt.

Flexibel Etikettutskrift:

Tillgänglig när och var som helst, optimerad för alla skrivare.

Affärsapplikationsintegration:

Integrera med ERP, WMS och MES via BarTender REST API.

Kostnadseffektiv Modell:

Betala endast för det du skriver ut till ett obegränsat antal skrivare.

 

 

Kontakta_Oss_CTA_Streck.jpg