08-650 05 15 LOGGA IN
Till kassan
Icon Streckkod.se  /

Toshiba

Bild på DB-EA4 Etikettskrivare för dubbelsidiga utskrifter DT

DB-EA4 Etikettskrivare för dubbelsidiga utskrifter DT

Toshiba-TEC lanserar en ny etikettskrivare för dubbelsidiga utskrifter. Etikettskrivare med direktermo teknik som skriver på båda sidorna av papperet/etiketten. Ena sidan kan med fördel användas som adress eller transportetikett och den andra för kombinerad plocklista och följe sedel.

Unik etikettskrivare med möjlighet att skriva ut på fram- och baksida samtidigt. Detta ger snabbare utskrift med minskad felmarginal.

Skrivaren är relativt liten och kompakt och kan ha en rulle med etiketter monterad bakom skrivaren för att kunna laddas med större etikettrullar.

» Mer information
Bild på Toshiba B-EX4T1 Nearedge, Ribbonsave, RFID ready

Toshiba B-EX4T1 Nearedge, Ribbonsave, RFID ready

Toshiba B-EX4T1, otroligt snabb industriskrivare som kommer med USB och Ethernet port som standard. De nya B-EX4 skrivarna är en vidareutveckling av den populära B-SX serien. Denna mycket snabba high-end industriskrivare erbjuder superb prestanda, låg driftskostnad, ZPL-emulering och ett fantastiskt pris! Upplösning: finns med 203 eller 300dpi.

» Mer information
Bild på Toshiba B-EX4T1 Nearedge-Ribbon

Toshiba B-EX4T1 Nearedge-Ribbon

Färgband anpassade för Toshiba B-EXT1 Near Edge-Ribbon

» Mer information
Bild på Toshiba B-EX4T1 RFID UHF Near Edge

Toshiba B-EX4T1 RFID UHF Near Edge

Toshiba B-EX4T1 finns med RFID modul. Otroligt snabb industriskrivare som kommer med USB och Ethernet port som standard. De nya B-EX4 skrivarna är en vidareutveckling av den populära B-SX serien. Denna mycket snabba high-end industriskrivare erbjuder superb prestanda, låg driftskostnad, ZPL-emulering och ett fantastiskt pris! Upplösning: finns med 203, 300 eller 600dpi.

» Mer information
Bild på Toshiba B-EX4T2 & B-EX4D2 Flat head

Toshiba B-EX4T2 & B-EX4D2 Flat head

Otroligt snabb industriskrivare som kommer med USB och Ethernet port som standard. De nya B-EX4 skrivarna är en vidareutveckling av den populära B-SX serien. Denna mycket snabba high-end industriskrivare erbjuder superb prestanda, låg driftskostnad, ZPL-emulering och ett fantastiskt pris! Upplösning: finns med 203, 300 eller 600dpi.

» Mer information
Bild på Toshiba B-EX4T2 Flat head

Toshiba B-EX4T2 Flat head

Färgband anpassade för Toshiba B-EXT2 Flat head

» Mer information
Bild på Toshiba Desktop B-FV4 tyst etikettskrivare

Toshiba Desktop B-FV4 tyst etikettskrivare

FV4-serien är lätta att använda och kostnadseffektiva desktopskrivare. Toshiba B-FV4d och Toshiba B-FV4t är modernt designad etikettskrivare, robust och kompakt, klarar 300-meter långa färgband (B-FV4T), upplösning 203 eller 300 dpi beroende på modellval.

Skrivaren är tyst dessutom belönad för sin snygga design. Toshiba B-FV4 serien är ett prisvärt alternativ i desktopp djungeln.

» Mer information
bg